Opskrift på snydeboller

Opskrift: Snydeboller

Hvis I er lækkersultne, men ikke har overskud til at bage hverken pandekager eller boller, så kast Jer ud i denne lette opskrift på ‘snydeboller’.

De består af en tyk pandekagedej, der bages i muffinsforme i ovnen, og som mest af alt minder om teboller, når de kommer ud.

Jeg ved, det lyder underligt – men de smager altså fantastisk med en skive ost eller pålæg imellem, eller en klat hjemmerørt nutella ovenpå. Bedst af alt tager det kun 10 minutter at røre dejen og sætte dem i ovnen.

Snydeboller

2,5 dl mel
1 knivspids salt
2 tsk vaniljesukker
1 spsk revet citronskal (kan udelades)
2 dl mælk
2-3 æg
lidt smeltet smør eller kokosolie

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens du pisker hurtigt med en elpisker. Tilsæt derefter æggene og det smeltede smør/kokosolie – og pisk det hele grundigt sammen et par minutter.

Hæld dejen i muffinsforme (silikone kan anbefales). Pas på I ikke får fyldt formene for meget op, da dejen hæver meget i ovnen.

Bag dem først 5-10 minutter i en ovn, der er forvarmet til 250 grader. Når de begynder at blive lysebrune, så skru varmen ned til 175 grader og bag dem færdigt i ca 20 minutter. Så er der snydeboller til alle sultne hjemmeunger.

Indlægget er skrevet af:

Jane Thoning Callesen

Jane Thoning Callesen

Jane Thoning Callesen er stifteren af Hjemmeunger.dk og drev siden fra 2012-2016. Jane havde en stor passion for at inspirere mødre til at følge deres intuition og mavefornemmelse og med det opstod Hjemmeunger. Hun er uddannet journalist, gift med Jan, og var dengang hjemmegående med 3 børn. Jane er også forfatter til bogen 'En blid start - for dig og dit barn', der udkom på Nyt Nordisk Forlag i juni 2013.

Måske vil du også synes om

Tid til vafler

Tid til vafler

Når vinden og frosten bider sig fast og eftermiddagene bliver mørkere, er det tid til at støve vaffeljernet af. Jeg elsker de elektriske jern, som...

Syndige romkugler

Syndige romkugler

Har I også prøvet at stå med en kage, I ikke helt kunne spise alligevel? Måske i en skæv størrelse, fordi der er blevet skåret fra højre og venstre?...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *