Hvis I er lækkersultne, men ikke har overskud til at bage hverken pandekager eller boller, så kast Jer ud i denne lette opskrift på ‘snydeboller’.
De består af en tyk pandekagedej, der bages i muffinsforme i ovnen, og som mest af alt minder om teboller, når de kommer ud.
Jeg ved, det lyder underligt – men de smager altså fantastisk med en skive ost eller pålæg imellem, eller en klat hjemmerørt nutella ovenpå. Bedst af alt tager det kun 10 minutter at røre dejen og sætte dem i ovnen.
Snydeboller
2,5 dl mel
1 knivspids salt
2 tsk vaniljesukker
1 spsk revet citronskal (kan udelades)
2 dl mælk
2-3 æg
lidt smeltet smør eller kokosolie
Sådan gør du
Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens du pisker hurtigt med en elpisker. Tilsæt derefter æggene og det smeltede smør/kokosolie – og pisk det hele grundigt sammen et par minutter.
Hæld dejen i muffinsforme (silikone kan anbefales). Pas på I ikke får fyldt formene for meget op, da dejen hæver meget i ovnen.
Bag dem først 5-10 minutter i en ovn, der er forvarmet til 250 grader. Når de begynder at blive lysebrune, så skru varmen ned til 175 grader og bag dem færdigt i ca 20 minutter. Så er der snydeboller til alle sultne hjemmeunger.
0 kommentarer