Skal aftensmaden være hurtig, sund og lækker? Det er præcis, hvad denne tomatsuppe er: Fra du går i gang, til den står og dufter på bordet, går der ikke mere end 20 minutter.
Den er supersund: Hovedbestanddelen i suppen er Urtekrams solmodne, italienske luksustomater på glasflaske. Du kan lige så godt have et lager af dem liggende: De er også vidunderlige til pizzasauce, gryderetter, lasagne og meget andet.
Udover tomater er suppen spækket med grøntsager i form af rødløg og porre og mættende proteiner fra rejer og kidneybønner.
Suppen smager præcis så godt, som den lyder, og det allerbedste er, at du stort set ikke skal røre en finger – og at det hele kan laves af ingredienser, du sandsynligvis har liggende i dit skab.
Det skal du bruge
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 porre
1 lille tsk paprika
1 flaske mosede tomater
1 tsk urte – eller grøntsagsbouillon (fx Herbamare)
1/2 liter vand
2 dl rejer fra frost
1 stor håndfuld kidneybønner fra dåse
Sådan gør du
1. Hak løg, hvidløg og porre fint og svits det med lidt paprika i gryden.
2. Tilsæt de mosede tomater, urtebouillon og vand. Lad suppen koge 10 minuter. Blend den.
3. Tilsæt rejer og kidneybønner og kog videre 5 minutter.
4. Server med smil, kærlighed og lækkert brød.
0 kommentarer