Tomatsuppe

Lynhurtig tomatsuppe

Skal aftensmaden være hurtig, sund og lækker? Det er præcis, hvad denne tomatsuppe er: Fra du går i gang, til den står og dufter på bordet, går der ikke mere end 20 minutter.

Den er supersund: Hovedbestanddelen i suppen er Urtekrams solmodne, italienske luksustomater på glasflaske. Du kan lige så godt have et lager af dem liggende: De er også vidunderlige til pizzasauce, gryderetter, lasagne og meget andet.

Udover tomater er suppen spækket med grøntsager i form af rødløg og porre og mættende proteiner fra rejer og kidneybønner.

Suppen smager præcis så godt, som den lyder, og det allerbedste er, at du stort set ikke skal røre en finger – og at det hele kan laves af ingredienser, du sandsynligvis har liggende i dit skab.

Det skal du bruge

1 rødløg
1 fed hvidløg
1 porre
1 lille tsk paprika
1 flaske mosede tomater
1 tsk urte – eller grøntsagsbouillon (fx Herbamare)
1/2 liter vand
2 dl rejer fra frost
1 stor håndfuld kidneybønner fra dåse

Sådan gør du

1. Hak løg, hvidløg og porre fint og svits det med lidt paprika i gryden.

2. Tilsæt de mosede tomater, urtebouillon og vand. Lad suppen koge 10 minuter. Blend den.

3. Tilsæt rejer og kidneybønner og kog videre 5 minutter.

4. Server med smil, kærlighed og lækkert brød.

Indlægget er skrevet af:

Jane Thoning Callesen

Jane Thoning Callesen

Jane Thoning Callesen er stifteren af Hjemmeunger.dk og drev siden fra 2012-2016. Jane havde en stor passion for at inspirere mødre til at følge deres intuition og mavefornemmelse og med det opstod Hjemmeunger. Hun er uddannet journalist, gift med Jan, og var dengang hjemmegående med 3 børn. Jane er også forfatter til bogen 'En blid start - for dig og dit barn', der udkom på Nyt Nordisk Forlag i juni 2013.

Måske vil du også synes om

Tid til vafler

Tid til vafler

Når vinden og frosten bider sig fast og eftermiddagene bliver mørkere, er det tid til at støve vaffeljernet af. Jeg elsker de elektriske jern, som...

Syndige romkugler

Syndige romkugler

Har I også prøvet at stå med en kage, I ikke helt kunne spise alligevel? Måske i en skæv størrelse, fordi der er blevet skåret fra højre og venstre?...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *