Når I nu ikke skal stresse ud af døren kl. 07.30, kan I måske tulle rundt i nattøj og lave lækre Arme Riddere til morgenmad.
De fås i forskellige versioner. Kernesunde Ninka laver dem med glutenfrit brød og Birkesød. Jeg foretrækker Ann-Christines saftige opskrift fra Valdemarsro.dk, som hun deler med os lige her:
- 4-8 skiver Brød, gerne daggammelt og af god kvalitet.
- 2 sammenpiskede æg
- 1 dl mælk
- 1/2 tsk kanel
- 1 spsk sukker
- en lille bitte smule frisk kværnet sort peber
- Tilbehør: ahornsirup og friske bær
Dit barn kan hjælpe med at slå æggene ud mod kanten af en skål og piske dem. Hæld mælken i og tilsæt kanel, sukker og lidt peber.
Dyp brødskiverne på begge sider til de er gennemvædede. Steg dem på en pande med middelhøj temperatur i lidt smør.
Serveres varme og friske med bær og sirup. Nyd morgenmaden langsomt med en god kop kaffe til dig, lidt musik og lys på bordet – det bliver en fantastisk dag.
0 kommentarer