Hjemmeunger

Artiklerne på Hjemmeunger.dk skrives af en skøn samling kvinder, der kommer med masser af inspiration og gode input – om alt lige fra økonomi og sparetricks, til krea-ideer, opdragelse, opskrifter og hverdagen som hjemmegående mor.

Vil du være med? Du behøver hverken være journalist eller ‘ekspert’ – hvis du har en god ide og gerne vil skrive om den, så send en mail til ma**@hj*********.dk. Så kontakter vi dig hurtigere, end dine børn kan nå at sige hopla


Pia Hansen
Pia B. Hansen skriver blogindlæg på hjemmeungers Hjemmeblog. Hun er redaktør og skribent på hjemmeunger.dk, som hun overtog i juli 2016.

For tiden er Pia hjemmegående mor sideløbende med arbejdet på hjemmeunger. Pia er uddannet kontorassistent og har en merkonom med fokus på oplevelsesøkonomi. Du kan læse mere om hende her.

 Heidi Agerkvist Heidi Agerkvist er familiepsykolog og parterapeut med base i Århus.

Heidi står bag et stort online univers på heidiagerkvist.dk, hvor hun i sin karakteristiske ligetil og meget konkrete stil formidler solid psykologisk viden og blogger om familielivet, forældreskabet og parforholdet.

Heidi guider hjemmeunger.dk’s læsere i stærkere søskendeforhold og tips og tricks til hverdagen i en børnefamilie.


MirKommunikation1
Miranda Bohr Brask er selvstændig og driver virksomheden Mir Kommunikation. Se mere på mirkommunikation.dk.

Miranda er uddannet cand.mag. i psykologi og kommunikation med et bredt fokus på børneliv. Hun har tidligere arbejdet hos Professionshøjskolen UCC, hvor hun bl.a. har formidlet forskningsbaseret viden om børneliv. Hun er aktiv børnelivs-debattør på instagram med profilen @adnarimbb.

Miranda bor på Sjælland med sin kæreste Karsten og deres datter Mynte, som er fra december 2016.

 

Sidsel Feldstedt

 

Sidsel Feldstedt er uddannet lærer og er for tiden kandidat studerende med speciale i uddannelse og læring. Ved siden af studierne er Sidsel gymnastikinstruktør for forældre/barn hold og børnehold.

Sidsel er mor til to og bor i Rødovre. Hos hjemmeunger.dk skriver Sidsel  inspirerende artikler om springet fra at være hjemmebarn til skolebarn, og hvordan barnets udvikling kan støttes bedst muligt.

Læring for børn er meget andet end mål og bøger – legen og hverdagen er det bedste læringsmiljø.

Mette Pedersen Mette C. Pedersen er ekspert i børns leg og sanser – og selv mor til 4 af slagsen. Oprindelig er Mette uddannet både kontorassistent og advokatsekretær, men lige nu nyder hun tilværelsen som fuldtids-hjemmegående med familiens to mindste børn – et valg, som Mette er glad for, hun turde tage, og som hendes mand bakkede 100 % op omkring.

Familien bor syd for København, ganske tæt på både skov og strand. Hos hjemmeunger.dk bidrager Mette med inspirerende, fængende og detaljerige artikler om børns leg og sanser, som giver dig inspiration til at styrke og støtte dit barns udvikling.

 Vibeke Storm-Frandsen Vibeke Storm-Frandsen er tekstforfatter og rådgiver hos Bureau by Storm. Hun har ordet i sin magt og skriver inspirerende og levende tekster, der hjælper virksomheder med at få det optimale ud af deres brande.

Vibeke er forhenværende ejer, rådgiver og mentor på platformen momsmor.dk, hvor hun inspirerede mødre med eget momsnummer og børnene i første række.

Vibeke har mange års erfaring med onlinekommunikation og markedsføring samt en uddannelse som kandidat i international virksomhedskommunikation.

Benedikte Gyes Benedikte Gyes er en iværksætter-mor og driver smykkefirmaet BenedikteGyes.dk ved siden af hendes erhverv som præst. Hun er forhenværende hjemmegående mor til tre dejlige børn.

Hun har en baggrund som cand.theol., lærer, journalist og coach og rådgiver andre småbørnsmødre, som ønsker at drive virksomhed sideløbende med at være fuldtids-overskudsmødre.

Benedikte er desuden medforfatter til bogen “Er der nogen hjemme?”, som sætter fokus på kvindens valg og liv som fuldtidsmor.

 Lone Eriksen Lone Eriksen rådgiver læserne af hjemmeunger.dk om økonomi. Hun er personlig økonomisk rådgiver – og ejer af virksomheden PrimaLiva – se mere på www.primaliva.dk.

Lone arbejder både med den fysiske økonomi, den mentale økonomi og den spirituelle økonomi – og har mange års bank- og kreditforeningserfaring og har i de sidste 15 år også arbejdet med NLP.

Lones motto: Det er ikke din økonomi, der bestemmer, hvordan du har det. Det er dig, der bestemmer, hvordan din økonomi har det. At få fred med sin økonomi er et valg – dit valg.

Maj Wismann Maj Wismann er hjemmeunger.dk’s ekspert i kærlighed og intimitet. Maj (f. 1977) er uddannet sexolog og parterapeut og har siden 2006 hjulpet hundredevis af par og individuelle klienter med at sætte fut i den ægteskabelige gnist.

Hun er en erfaren brevkasseredaktør, klummeskribent, foredragsholder og underviser – og ejer af sitet www.websexolog.dk – som tilbyder onlinekurser, guides og en brevkasse.

Du kan læse meget mere om Maj – og skrive dig op til hendes nyhedsbrev – på www.majwismann.dk.

 

Emilie Krogh Emilie Krogh er ACSTH akkrediteret coach fra GROW2, certificeret sundhedscoach og kvinden bag det populære “Kernestyrke”-koncept, som er udviklet specielt til dig, der ønsker frihed til at være lige netop den, du er.

Og så har hun masser erfaring fra hjemmefronten: Emilie Krogh har nemlig selv været hjemmegående. Tjek hende ud her.

 Liselotte Vejborg Liselotte Vejborg er forfatter til bøgerne ”Lykkelig som bare pokker” (www.styrkeakademiet.dk) samt “Sådan holder du hovedet koldt – en guide til dig, der venter på barn”.

Liselotte er årgang 1965 og bor i Skodsborg nord for København. I sommeren 2010 rejste hun og hendes mand til Etiopien for at hente deres adoptivsøn, og bogen “Sådan holder du hovedet koldt – en guide til dig, der venter på barn” er baseret på Liselottes egne erfaringer med at vente sammenlagt 7 år på at blive forælder.

Liselotte arbejder i dag fuld tid i sin egen konsulentvirksomhed, Extrahand.

Lisbet Røge Jensen Lisbet Røge Jensen er forhenværende formand for Småbørnsfamilieforeningen (SAMFO) og skrev indlæg til hjemmeunger.dk på vegne af foreningen. Hun er uddannet cand.merc, forlagsredaktør, hjemmegående mor og aktiv deltager i samfundsdebatten – bl.a. med bloggen Moderland hos JP og som fast kronikør i Børsen.

Hun er gift og mor til to børn, Milton (2008) og Dagny (2010), som passes hjemme.

Profilfoto af Helle Thaysen, sundindefra.dk Helle Thaysen er selvstændig med virksomheden Sund Indefra, der favner kost- og sundhedscoaching, pilates, massage, kurser og meget mere for krop og sjæl. Hun er uddannet bachelor i erhvervssprogene spansk og engelsk, har en Master of Language Administration og har boet og arbejdet i udlandet. Valgte i maj 2011 at kvitte sit faste job og blive selvstændig for at få hverdagen med mand og to børn til at hænge bedre sammen.