Lydbøger til hjemmegående børn
Leg & læring

Lydbøger er pausetid

Lydbøger til hjemmegående børn

Det er sidst på eftermiddagen. Du trænger rigtig meget til at få 30 minutter i fred og ro til at lægge vasketøj sammen (eller læse avis), men synes ikke, du vil parkere ungerne foran fjernsynet – igen.

De skal jo ikke sidde der og zombie’ den, når du nu går hjemme for at passe dem.

Løsning? Lydbøger! Smæk den dybeste, varmeste, rareste oplæsning af fx Karius & Baktus, Dyrene i Hakkebakkeskoven, Folk & Røvere i Kardemommeby eller andre klassikere i afspilleren.

Hiv LEGO-kassen eller papir og farveblyanter frem, imens der bliver “læst” højt, og der er garanti for tryllebundne unger og pause til dig.

Lydbøger giver en vidunderlig ro og styrker samtidig børns evne til at koncentrere sig og lytte. Win-win, når de senere skal i skole.

Dit lokale bibliotek bugner af CD’er med lydbånd. Men den hurtigste løsning er at downloade dem ganske lovligt fra nettet. Prøv også ereolen.dk, hvor du kan låne lydbøger ganske gratis gennem biblioteket.

Hej - jeg hedder Jane, og det er mig, der er damen bag hjemmeunger.dk. Det er min passion at inspirere mødre til at følge deres intuition og mavefornemmelse. Jeg er uddannet journalist, gift med Jan, hjemmegående mor til Max på fire, Anna på to og en lillebror fra januar 2014. Og så er jeg forfatter til bogen 'En blid start - for dig og dit barn', der udkom på Nyt Nordisk Forlag i juni 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.