Kig ind hos foreningen De Frie Fugle, København

De Frie Fugle er en forening og aktivitetsklub for 3-6 årige børn og deres forældre.

Vi har aktiviteter 5 dage om ugen, mandag til fredag fra kl. 9-14. Vi følger et fast ugeskema. Mandage er vi på legeplads eller i skoven. Tirsdage, onsdage og torsdage holder vi til i vores lokaler, der lige nu er hos en udflytterbørnehave på Nørrebro. Her har vi faste aktiviteter som kreativt værksted og bollebagning, og vi arrangerer vekslende hold med fritidsaktiviteter som musik, dans og børneyoga. Fredage tager vi på ture til f.eks naturlegepladser, museer, zoo, børnebio mm.

Det koster 200 kroner per måned per medlem. Søskende over tre betaler 20 kr. per måned og små søskende under tre år kommer med gratis.

Foreningen blev grundlagt i 2017, og vi består af 22-24 familier fra København og omegnskommunerne. Der er mødepligt, så alle skal deltage i minimum to aktivitetsdage per uge.
Vores formål er at skabe gode faste relationer mellem børnene, styrke deres sociale erfaringer og stimulere deres nysgerrighed og kundskaber om verden.

Foreningen har en frivillig bestyrelse på 3 medlemmer, der står for administrationen. De daglige aktiviteter og opgaver styres af forskellige arbejdsgrupper blandt forældrene. Du kan kontakte os på defriefugle2017@gmail.com.
Læs mere om os her.

Vi har fået lov til at kigge med hos De Frie Fugle.

Vi starter dagen med en morgensamling kl. 10, hvor vi synger, leger og siger remser. Bagefter er der æbler og riskiks til alle.

Vi spiser frokost sammen hver dag kl. 11.30.

Mandage er vi på skovtur eller på en legeplads i byen.

Hver torsdag er der kreativt værksted.

Fredage tager vi på ture, her er vi i Zoologisk have.

Vi holder 4 fester om året, fastelavn, sommerfest, halloween og julefest. Her bliver der lavet dufteglas under julefesten 2018.

Nogle gange om året låner vi en gymnastikhal, vi kan tumle i.