Hjemmeunger

Så fik I læsere ordet, og her kan I læse Pernilles svar på jeres spørgsmål.

Ville du også gå hjemme med begge børn, hvis din mand arbejdede fra kl. 8-16 hver dag? Altså at du skulle være alene det meste af dagen?

– Et stort rungende ja. Selvfølgelig ville jeg det. For jeg tror fuldt og fast på, at vores børn har det bedst i hjemmet. Selvfølgelig er det virkelig fedt, at vi er to en stor del af tiden. Men her fra søndag morgen til lørdag morgen har min mand arbejdet 81 timer. På planen hedder det, at han arbejder fast hvert 5. døgn, men så er der uger som denne, hvor vi kun ser ham begrænset. Han siger sjældent nej til at arbejde, for pengene er gode, og børnene tager jeg mig jo så af.

Læsernes spørgsmål til Pernille

Har du en legegruppe du benytter/mødes med, eller får dine børn nok af bare at være sammen med hinanden?

– Vi har ikke en fast legegruppe. Men jeg ønsker det. På Facebook har vi en gruppe for hjemmegående i Kolding. Her har jeg netop i denne uge inviteret de, som har lyst, herhjem i august måned, og det glæder vi os til.

– Vi har forsøgt at tage til gymnastik med dem en formiddag, men der var simpelthen SÅ mange børn, at det var en smule stressende. Vi starter til gymnastik i vores by efter sommeren, og jeg er sikker på, at det bliver et hit.

– Vi ses stadig ind i mellem med min mødregruppe. Vi ses med børnene i vores familie, venner med børn, børn her på gården osv. Jeg synes ikke, at behovet for andre børn har været der i det daglige. Men i de sidste par måneder, har jeg kunne mærke, at de er blevet meget mere interesseret i andre børn, så derfor opsøger jeg det også i højere grad nu.

Læsernes spørgsmål

Du kan se det fulde interview med Pernille her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *