Hjemmeunger

Så fik I læsere ordet, og her kan I læse Evas svar på jeres spørgsmål.

Læsernes spørgsmål til Eva

Hvad laver du i dine små pauser i løbet af dagen?

– Jeg synes ikke rigtig, der er pauser i løbet af dagen. Der er jo hele tiden mindst et barn, der er vågen og i gang😉. Så den tid der er, går med praktiske opgaver, oprydning, rengøring og madlavning.

– Det er først om aftenen, når pigerne sover, jeg egentlig har pauser.

– Førhen har jeg nydt at læse meget, også skønlitteratur men mest faglitteratur. Jeg har stor interesse i menneskets psykiske udvikling og psykologiske processer på et videnskabeligt plan, så jeg læser meget om det og nu især i forhold til børns udvikling. Jeg har ikke så meget tid i øjeblikket, men jeg læser, når jeg kan.

 

Hvordan fik du overtalt din mand til, at du skulle gå hjemme?

– Jeg behøvede ikke overtale ham. Vi er heldigvis meget enige om, at det er sådan her vores familie fungerer bedst. Min mand er også selv blevet passet hjemme, så for ham er det også det mest naturlige i verden.

– Jeg kan høre på forskellige i min omgangskreds, at jeg egentlig nok er ret heldig, at jeg har fuld opbakning fra alle mine nærmeste. Det er uvurderligt!

 

Hvilke lege laver i derhjemme, som de begge kan være med til?

– Vi laver mange hoppe/tumle-lege i sengen. Da Luna var helt lille, kunne Naja få hende til at grine, når hun hoppede rundt, og nu kan de tumle sammen og både have det sjovt og få masser kropskontakt og nærhed samtidig. Det tror jeg er godt for dem. Vi hører også meget musik og danser sammen. Hver dag

Du kan se det fulde interview med Eva her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *