Hjemmeunger

Så fik I læsere ordet, og her kan I læse Cecilie’s svar på jeres spørgsmål.

Der blev spurgt ind til din yoga: Har du en god video, du går efter, eller en du kan anbefale til nybegyndere?

– Ja, det har jeg da 🙂 Jeg startede selv for lidt over et år siden, og laver det næsten hver morgen. Jeg kan rigtig godt lide yogatræningen med Tara Stiles (Strala yoga). Hvis du søger på ‘Tara stiles, beginner yoga’, kommer der rigtig mange gode videoer op på youtube. Håber du finder nogle videoer. Hvis du vil læse mere om mine erfaringer med yoga, kan du se mere på min blog.

 

Har du gjort noget for at sikre dig selv og børnene økonomisk, mens du går hjemme? Hvis der nu skulle ske noget med din mand eller evt. en skilsmisse, inden du når ud på arbejdsmarkedet.

– Da jeg jo ikke har nogen indkomst og min mand får mit fradrag, kan det godt være svært at sikre sig økonomisk. Vi har dog valgt at lave en forsikring, som udbetaler x antal kr. til mig, hvis der skulle ske min mand noget.

Hvad angår skilsmisse, så lader vi bare være med det. Det kan slet ikke betale sig, for os. 

Jeg kan godt se, at det ser sårbart ud, men har en fast tro på, at det er vigtigere at leve sit liv efter sine værdier end at leve for at undgå det, man frygter. Derfor tør jeg godt ‘lade mig forsørge’, selvom jeg er en selvstændig og intelligent kvinde i det 21. århundrede.

 

Hvis du helt selv skulle vælge og ikke tænke på pris osv., hvilket stykke tøj/accessories ville du forære dig selv?

– Item: Påsætning af Eyelash exstensions, som kan holde længe.

Se det fulde interview med Cecilie her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *