Hjemmeunger

Så fik I læsere igen ordet, og her kan I læse Cecilies svar på jeres spørgsmål.

Ceciliebeyer31

Hvordan er det at bo så langt væk fra familien? Benytter I jer af pasning om aftenen, hvis I skal ud?

– Vi har jo altid boet væk fra Danmark, men i det mindste var Køln kun en times flyvetur væk. Nu er det en anden sag… det er det eneste, jeg er ked af ved at bo i Houston; at det er meget langt væk fra familien. Man har jo ikke det samme netværk, når man ikke lige bor tæt på evt. bedsteforældre, der lige kan passe, så Emily tog vi bare altid med ud. To børn er noget lidt andet, men Frederik er stadig lige lille nok til at få passet, og han vil heller ikke tage flaske, så det gør det ikke nemmere. Jeg kender mange mødre, der har anbefalet deres babysitter, så om nogle måneder kan vi forhåbentlig komme ud!

 

Hvilke sprog taler Emily?

– Vi har altid talt dansk hjemme og engelsk med vores omgangskreds, så Emily har hørt engelsk, fra hun var helt lille. Hendes danske er perfekt, og det engelske er kommet hurtigt både fra skolen og nye bekendtskaber.

– Jeg håber, at Frederik får et lige så godt dansk, som Emily har, men mon ikke, når han er hjemme hos mig de første år? Det kan jo sagtens være, de glemmer det lidt, når de bliver større og skal begynde i skole.

Banner Hjemmeunger.dk Feb2017 930x180pixels 2

 

Hvordan har Emily taget flytningen til USA?

– Vi har alle været vant til at rejse meget rundt, og i de første tre år af Emily’s liv var vi altid på farten (næsten lidt for meget). Derfor har hun altid været nem at have med, og denne flytning har ikke påvirket hende, synes jeg. Selvfølgelig skulle hun begynde i pre school og lære et nyt sprog, men hun har taget det rigtig fint. Andreas og jeg er også glade for at være her, og vi er jo også vant til at flytte – jeg tror snart, jeg kunne skrive en bog om at flytte og skabe et nyt liv😉

 

Hvad arbejdede du med, da du arbejdede i Køln, inden du blev hjemmegående?

– Jeg var faktisk meget heldig at finde en fantastisk stilling i Køln. Det var en lille international organisation, hvor jeg arbejdede som executive assistant til chefen (administrativ stilling). Han var englænder, så jeg behøvede ikke at være flydende i tysk, og vi havde samarbejdspartnere i mange forskellige lande. Jeg kom meget ud at rejse og havde kontakt til hele verden.

– Det var et spændende sted at være. Jeg har stadig kontakt til min gamle chef og besøgte ham tit med Emily, da vi stadig boede i Køln. Jeg synes, det er vigtigt at holde sine kontakter ved lige, for man ved jo aldrig, hvor man ender.

Se det fulde interview med Cecilie her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *