Kig ind hos Legestuen Spiren, Frederikssund

Legestuen Spiren er for børn i alderen 0-6 år og deres forældre eller bedsteforældre. Vi mødes tirsdag og torsdag fra kl. 9.00-13.00 på Mågevej 14 i Frederikssund. Vi holder til i Frederikssund frimenighed, som har stillet en skøn gammel villa til rådighed med masser af legetøj og plads til sjov og leg. Der hører en have til med sandkasse, gynger og rutsjebane samt diverse køretøjer. Det koster 100 kr. pr. familie pr. måned (1. måned er gratis).

I sommerhalvåret er vores torsdag ofte “turdag”. Vi tager på ture rundt i lokalområdet fx til stranden, i skoven, besøger den lokale legeplads eller dyreklubben. Vi har en årlig sommerudflugt til Orø og besøger Orø dyrepark. Derudover er vi med til høstfest, julearrangementer, fastelavnsfester i Frederikssund frimenighed. I kan finde mere om os her.

Vi har fået lov til at kigge med, da Legestuen Spiren havde åben i torsdags.

Vi starter dagen ca. kl. 10 med samling. Vi synger, “Oppe på mit hoved” har jeg en hemmelighed, må jeg se. Her skal ærteposen gemmes i buksebenet.

Lotte læser en historie om påsken fra børnebiblen.

Senere skulle der findes gemte ting i bogen!

Programmet blev lidt anderledes, da vi har haft det dejligste snevejr, som skulle nydes. Så nogle tog til kælkebakken, og andre blev hjemme i varmen og hyggede!