Hjemmeunger

Facebookgrupper

Kender du de mange hjemmepassergrupper?

Savner du ligesindede? Mangler du en legeaftale, en legegruppe eller måske noget helt tredje, der kan understøtte dit hjemmeliv. Så er Facebookgrupperne et godt sted at søge. Der opstår hele tiden nye, og det er svært at opsnuse alle, så jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil give mig besked, om dem du kender til. Skriv til mig på Facebook, Instagram eller ma**@hj*********.dk

Herunder har jeg oplistet de landsdækkende Facebookgrupper og desuden lokale grupper opdelt efter region, som du kan klikke dig ind på herunder. Hjemmeunger har også sin egen Facebookgruppe, hvor intentionen er, at fokus er på diverse emner, der vedrører hjemmepasning. Du finder den her.

 

Her finder du en lister over Facebookgrupper for hjemmepassende forældre – både nationalt og lokale.

Hvis der ikke findes en Facebookgruppe for hjemmepassende forældre i din kommune allerede, kan det være, at du har mod på at oprette én!

En Facebookgruppe kan bruges til at skabe et lokalt fællesskab for hjemmepassende familier og den kan danne baggrund for inspiration, oplysning, netværk og støtte. Til at dele gode idéer, søge legekammerater og sparring, oprette legegrupper eller fælles aktiviteter. Eller måske til at spørge om hjælp til stort og småt.

Listen er alfabetisk efter kommunerne i regionen.

Make An Appointment Today

We have an excellent team to give you the best service of caregiving and take care of your loved ones. If you want to explore more about us and give us a chance to get you our finest service, book an appointment today and become a part of our community.
ea172308 service image