Hjemmeunger

Få dagligvarerne til døren

Selvom du er hjemme med børnene hver dag, har du ikke nødvendigvis tid eller lyst til at købe ind. Det kan være nemlig en sveddryppende oplevelse at handle stort ind med små, eventyrlystne mennesker om benene.

Heldigvis findes der en nem løsning til dig, der helst ikke vil tilbringe for meget tid i supermarkederne.

 

Shop dagligvarerne på nettet

Flere kæder tilbyder i dag at levere dine varer til hoveddøren – det eneste, du skal gøre, er at bestille og betale dem over nettet.

Du kan oprette faste indkøbslister med dine favoritter, og på den måde kan den ugentlige indkøbstid (næsten) reduceres til de 10 minuter, det tager at klikke musen rundt på hjemmesiden – mens du sidder med benene oppe i sofaen.

Det er sjovt for hjemmeunger at være med til at tømme poserne og stille varene på plads, når de ankommer – og en kæmpe lettelse for dig at slippe for at slæbe mel, mælk og kartofler hjem flere gange ugentligt.

 

Bestil her

Irmatorvet.dk leverer i hele landet for 49,- kroner. De har over 2500 varer, herunder 600 økologiske – både fødevarer, personlig pleje, husholdningsartikler og andet. De leverer om natten indtil kl. 07 om morgnen, så du kommer godt fra start.

Nemlig.com leverer varer i og omkring København – fra Hillerød i nord til Køge i syd. Foruden dagligvarer tilbyder de friske fisk fra danske fiskeauktioner, kød fra deres egen slagter og brød fra Lagkagehuset. Du vælger selv, hvornår du vil have godterne leveret – og det koster 39 kroner at få det hele bragt ud + emballagegebyr.

Superbest.dk har en onlineshop, som leverer i hele landet – undtagen ikke bro-faste øer. Levering koster fra 29 kr.+ emballage og foregår på et valgfrit tidspunkt mellem kl. 15 og 22. Hjemmesiden har 200 opskrifter liggende og madplaner, du kan lade dig inspirere af.

Osuma.dk har lavet et samarbejde med Kvickly og Superbrugsen om onlinesalg og levering af dagligvarer. De leverer i Ålborg, Holstebro, Skive, det meste af Østjylland, Silkeborg, Viborg Trekantsområdet og Vestfyn samt Odense. Derudover har Osuma.dk nu også åbnet op for levering på Midtsjælland. Leveringen koster mellem 0 og 49 kroner.

Får du dagligvarerne leveret? Og hvad synes du om det?

9 reaktioner

 1. Så fik jeg afprøvet det. For første gang nogensinde..handlede dagligvarer på nettet….det var alletiders gode oplevelse.

  Jeg sad igår – mens de 2 små sov til middag – og bestilte madvarer. Det tog ca. ½ times tid. Jeg fik dem leveret her til formiddag mellem kl. 10 og 11 – og jeg må sige at det var noget af en god oplevelse….alt leveret lige til døren og med så kort varsel.. intet manglede og alting var i fineste stand…Frugten er super frisk. Og jeg skulle ikke engang bærer varerne ind fra bilen – virkelig dejligt.

  Faktisk synes jeg at fordelen ved denne indkøbsmåde var åbenlys – jeg kunne i ro og mag handle løs. Da jeg var færdig med at putte i kurven, så kiggede jeg den lidt igennem – og fandt et par “impulskøb” som jeg så lagde “tilbage på hylden”. Jeg købte rent faktisk kun det som var nødvendigt – og impulskøbene fik jeg stoppet.
  Det gør jeg normalt ikke i butikkerne – altså går og lægger varerne tilbage – sjældent ihvertfald…..
  På denne måde fik jeg ikke “over-købt” som jeg muligvis nok gør indimellem, når jeg afsted på handletur….

  Det er ikke sidste gang, at jeg handler dagligvarer på nettet. Jeg vidste ikke, at det kunne være så nemt!
  Jeg vil da klart anbefale det til andre – vi er en familie på 6, så der skal altså slæbes en del varer hjem. Så jeg føler mig i den grad lettet!

 2. I know – det er bare fantastisk. Vi får selv en skøn levering hver fredag morgen. Det er den vildeste luksus og SÅ nemt. Har selv anbefalet det til alle de børnefamilier, vi kender – uanset om den ene forælder er hjemme eller ej, så er det bare SÅ fedt at få maden bragt til døren.

 3. Men er det ikke hammer dyrt?? Vi laver madplan, handler i Netto og har et stramt madbudget, der skal holdes. Vi klarer os for 4.000 inklusive ALT hver måned (bleer, rengøringsartikler mv.) til 4 personer. Den tror jeg ikke gik, hvis vi handlede hos nemlig.com…?? Men det lyder da dejligt luksus-agtigt 🙂

 4. Jeg kunne også godt tænke mig at høre om prisen ikke er højere end det sædvanlige supermarked. Selvfølgelig sparer man jo også tid med at handle – og i vores tilfælde transportomkostninger til butikken..
  I vores tilfælde er det vist kun irma.dk, der leverer herude og det tror jeg klart bliver dyrere end Rema, som vi ellers normalt handler i 😉 men måske tager jeg fejl?

  Vi får pt. leveret måltidskasse fra aarstiderne og det er helt i top! Aftensmad ordnet til 4 dage, nemt og lækkert, leveret til døren – det er vi glade for, både fordi det er nemt, men også fordi det nemlig har forhindret os i at købe ½ supermarked ekstra, når man er ude at handle.. Så måske skal dagligvarene bare følge trop?

 5. Prisen er højere for de enkelte varer, men for os bliver det opvejet af, at vi har en velstruktureret madplan, undgår alle impulskøb og at intet går til spilde. Vi udnytter også Irmas tilbud – og bestiller fx gerne otte poser pasta, når de er på tilbud. Vores madbudget er nok en anelse højere end Jeres Marie, men vi kunne sagtens klare os for mindre. Kan kun anbefale alle at prøve det af!

  1. Jane – laver du madplan for en uge eller måned ad gangen? Har du ligefrem mod på at ‘flashe’ et eksempel på en madplan og indkøbsliste? Jeg mangler virkelig inspiration til at strukturere madbudgettet bedre, og ville rigtig gerne prøve at købe ind over nettet 🙂

  2. Download app’en fra Rema 1000. Varerne er billige og du kan få leveret til døren. Pris på levering er typisk omkring 34-54 kr.. du skal blot have MobilePay. Resten styres af appen. Du betaler ikke før du har varerne foran dig og du styrer selv hvornår der skal leveres.

   Sten

 6. Vi har også prøvet at få vare fra superbedst, men vi synes hurtigt det blev for dyrt når vi ellers handlede i netto og aldi hvor varerne er noget billigere..
  Her står manden for indkøb, så ingen inpuls køb 😉

 7. Jeg har ikke prøvet det med at få varerne bragt hjem…her er det så manden der handler ind efter job han har jo bilen…men vi har en aftale med rema1000 at jeg sender vores indkøbsseddel hver onsdag og så finder de varerne pakker det og har en regning klar til om torsdagen hvor manden så bare skal hente det og betale…det giver vi 25 kr hver uge …og er en dejlig hjælp for manden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *